snelle leopard-rok

Enkele weken geleden kreeg ik een vriendelijk berichtje van Svenja, de dame achter Toverstof, om me uit te nodigen voor een kleine blogmeet in haar winkel in Destelbergen. Ik kende Toverstof via Instagram, maar ik moet bekennen dat ik nog nooit was gaan kijken in de webshop, laat staan in de bakstenen winkel. Mijn nieuwsgierigheid overtrof mijn terughoudendheid om op een weekavond 107 km (enkele rit – ring rond Brussel – need I say more?) te rijden en ik zocht vlijtig twee carpoolers om me te vergezellen (merci voor de babbels, Sylvia en Sophie x).
Svenja ontving deze laatkomers hartelijk met hapjes en bubbels en ik was blij verrast over de toffe winkel en het ruime aanbod daar. En sowieso is het gezellig om nog eens wat mede-bloggers terug te zien, én nieuwe gezichten te leren kennen. Nogmaals bedankt voor de uitnodiging, Svenja!
Ik deed op voorhand wat research en zette een aantal stoffen op mijn verlanglijstje, zoals deze, deze en deze viscoses/crêpes. Het plan was om voor mezelf een maxijurk te maken en uiteindelijk kocht ik  deze meerkleurige print (jawel, ook al leopard…). Ik zoek nog naar een tof patroon, dus tips zijn zeker welkom!

leopard maxi-skirt

Maar. Ik zag dus ook een couponnetje van 1 meter luipaardprint die op mijn lijf geschreven leek, nét genoeg voor een lange rok. Een easy-peasy lange rok: de volledige stofbreedte gerimpeld aan een tailleband met elastiek. Een uurtje werk en een zeer blije ondergetekende, hoera!

leopard maxi-skirt 3

leopard maxi-skirt 1

Ik heb een vermoeden dat ik deze rok véél ga dragen, en hij paste nog net in mijn capsulekast nadat ik daar 2 lange rokken (respectievelijk 4 en 5 jaar oud en het laatste anderhalf jaar niet meer gedragen) uit wegdeed.

leopard maxi-skirt 2


Die capsule kast doet het nog prima, al moet ik bekennen dat er wat teveel prints naar mijn zin in verschijnen. Note to self: in de gaten houden! 

4 gedachten aan “snelle leopard-rok”

Reacties zijn gesloten.