springfruit van AB fabrics

About Blue Fabrics lanceert één dezer dagen een nieuwe, frisse lentecollectie french terry’s ‘Springfruit’ en in preview mocht ik er mee aan de slag. Ik gebruikte de ‘cornflower’ voor een pyjamabroek en daar ga ik van z’n leven geen spijt van krijgen!

lazy London sweatpants

De stof voelt heel soepel en zacht aan en is dus ideaal om mee in bed te kruipen of in de zetel te hangen. Ik gebruikte mijn eigen patroon van de Lazy London sweatpants uit Urban Style, maar liet de zakken achterwege.

cornflower sweater + lazy London sweatpants


Voor de zoomboorden gebruikte ik een restje gele boordstof, maar de dag erna vond ik bij Madeline de Stoffenmadam de perfecte bijpassende kleur! Ideaal om met het restje stof dat ik had nog een sweater te maken voor Gorgeous Gisèle.

cornflower sweater


cornflower sweater

Lente-proof! Nu alleen nog wat geduld hebben met het weer…

Trouwens, zagen jullie de give-away van vorige week al op mijn IG-account? Ik mag een meter van deze stof weggeven, deelnemen daar kan nog tot en met 5 april!

Eén gedachte over “springfruit van AB fabrics”

Reacties zijn gesloten.