wedding bells

Binnenkort staat er een eerste huwelijk van een volgende generatie in de familie op de planning. Het oudste petekind van de Husband trouwt, dus mannekes: wat vliegt de tijd! Wedding bells, dat betekent ook: op zoek naar gepaste outfits. En een eerste is klaar, een jurk voor Dochter 1.

MOMM-jurk voor Lotte Martens

Lotte Martens is dé leverancier voor feestelijke stoffen, en wil dat nu lukken dat er sinds deze week zéven nieuwe handgedrukte panelen te koop zijn, ook in adult formaat (joehoe!). De grote panelen zijn 120 cm hoog (stofbreedte 145 cm), de kleine formaten nog steeds 60 cm.

MOMM-jurk voor Lotte Martens 3

Omdat de jurk uit Matching Outfits Matching Minds van toen nog steeds veel gedragen wordt, hoefden we niet lang na te denken over een geschikt patroon. En zo’n prachtig bedrukte stof heeft ook niet veel meer nodig dan ‘rechttoe rechtaan’.

MOMM-jurk voor Lotte Martens 2
MOMM-jurk voor Lotte Martens 4

Ik kreeg deze jurk nét uit 1 paneel Allium 014, en moest dat niet zo geweest zijn dan zijn er nog altijd de uni stoffen (dus zonder de bedrukking) om mee verder te naaien. De juiste kleur kan je makkelijk terugvinden dankzij het slimme nummer in de benaming van elk paneel.

MOMM-jurk voor Lotte Martens 1

Ik had wat overtuigingskracht nodig toen Dochter 1 de stof online mocht kiezen, ze zag er niet meteen iets naar haar smaak in. Pas toen ik de styling die in mijn hoofd zat (met biker boots en een stoer leren jasje) erbij uitlegde, kreeg ik een ‘ja’. Ondertussen is ze helemaal mee, ook al zou je dat aan haar gezicht (net te zien op de 2de foto) niet helemaal zeggen. Het kind is overwerkt. Zo’n vijfde middelbaar: geen lachertje.

3 gedachten aan “wedding bells”

Reacties zijn gesloten.