a terrace in Memphis, part 2

Gisteren toonde ik jullie één van de nieuwe sweaterstoffen uit de zomercollectie ‘a terrace in Memphis’ van Chat Chocolat. Vandaag laat ik zien wat ik deed met de Tencel die ik koos.
Allereerst: Tencel is een merknaam van een natuurlijke kunstvezel die lyocell heet. Een populaire kunstvezel, want heel duurzaam en gemaakt van eucalyptushout, gehaald uit duurzaam gekweekte bossen. Ik las ergens dat ze ook wel de Beyoncé onder de stoffen wordt genoemd. Bovendien is ze superlicht en tegelijk heel sterk. De versie ‘lines’ werd hier door Dochter 2 onmiddellijk gezien als grote kanshebber voor een rokje dat ze al een tijdje

Chat Chocolat rokje

Chat Chocolat rokje

Chat Chocolat rokje

Een rokje met een knopenpad vooraan, gefronst aan de taille en met een elastiek. Ze koos gele knopen, nadat ik haar een reeks in allerlei kleuren en maten voorschotelde.

Chat Chocolat rokje


Het werd een heerlijk flodderrokje, ideaal voor de tropische temperaturen momenteel.

3 gedachten aan “a terrace in Memphis, part 2”

Reacties zijn gesloten.