a terrace in Memphis…

… is de naam van de nieuwste zomercollectie van Chat Chocolat. Een naam die absoluut tot mijn verbeelding spreekt: goed gekozen, Véronique! Op een zonnige lentedag vergaapte ik me bij Editex aan deze mooie prints én solids, in french terry en superlichte tencel. Ze doen een beetje eighties aan, en ik vond ze ideaal tienergerief ook.

Chat Chocolat AWS

Uit de ’terrazzo’ maakte ik een All Weather Sweater voor Dochter 2. Ik combineerde ze met de effen ‘coral’ en beige boordstof met glinsters van bij Madeline.

Chat Chocolat AWS

Ik vind de sweater echt een zomerstuk geworden, eentje voor de mindere dagen waarop het grijze weer met deze kleurrijke print mag weggeveegd worden.

Chat Chocolat AWS
Chat Chocolat AWS

Dochter 2 is er wild van, en ik overweeg om ook de ‘curves’ aan te schaffen voor een trui voor de Zoon. Meer inspiratie met deze sweaterstoffen vind je bij de Braziliaans Naii en de komende dagen her en der in blogland.

Chat Chocolat AWS


Morgen toon ik jullie het tweede stuk dat ik maakte, uit de nieuwe tencel oftewel Lyocell. Geweldige kwaliteit, stay tuned!

6 gedachten aan “a terrace in Memphis…”

Reacties zijn gesloten.