nog een bella bellah

Dat die prachtige Bellah Blouse van Dochter 1 (waarop ik nog steeds een beetje jaloers ben) een vervolg zou krijgen was snel duidelijk. Dus bestelde ik bij Het Stoffenhuis een viscose van See You At Six voor Dochter 2, of beter gezegd: ze koos die zelf. Blauw, ja.

bellah blouse


De Bellah Blouse valt ruim, ik geef jullie dat maar mee in geval jullie ze willen maken. Vanaf deze week is ze immers met Engelse handleiding te koop bij Näh Connection. Aan het extreme zachte prijsje van nog geen €6 trouwens, nog tot en met nu vrijdag.

bellah blouse (collage)

bellah blouse (close up)

Ik zei het al eerder: een handleiding is nauwelijks nodig want dit is echt een zogenaamde quick sew. De mouwen paste ik aan: opnieuw in driekwart en met een lusje om ze opgestroopt te houden.

bellah blouse

Ik stuur jullie met plezier ook even door naar Soso, Sabra en Jenya voor meer inspiratie. Verschillende stoffen, verschillende vrouwen, verschillende stijlen. Ik ben vooral helemaal weg van de kamelenversie, of hoe een diertjesprint toch classy kan zijn.

13 gedachten aan “nog een bella bellah”

  1. Voor mij met stip op nummer 1 de azuurblauwe bloes bij de dochter met de mooie huid! Ja,ik deed de moeite om de bloesjes in de 3 links te bekijken!

Reacties zijn gesloten.