pink for the win

Die Cameo mannekes, ik vind dat ondertussen wel een geweldig gerief. Niet dat ik er al heel bedreven in ben, daarvoor moet je eens bij Nele gaan kijken. Die tovert de origineelste dingen uit haar hoge hoed met dat machien. Far beyond het pimpen van wat truien of T-shirts…

rosé all day shirt 2


Ik hield het simpel. En maakte met de overschot van deze french terry een shirt met korte mouwen voor mezelf. Iets tussen een T-shirt en een sweater in, en ik dacht wéken na over een toffe quote. Zo eentje die een beetje grappig is maar ook niet erover, inhoudelijk dan. Want ik durf niet met àlles voor de klas staan.

rosé all day (collage)Rosé all day dus. Toepasselijk op zo’n roze shirt, toch? Vloekt wel een beetje met de rode to do die ik op mijn hand schreef…

rosé all day shirt


De laatste tijd neemt de Husband foto’s van mijn selfish sewing. Vroeger gebruikte ik de zelfontspanner en statief maar sinds dat ding sneuvelde reken ik op hem. Als hij dan een paar dagen weg is voor zijn werk dan ben ik toch weer op mezelf en mijn iPhone aangewezen en krijg je er een blooper bij. Gratis en voor niets!

rosé all day shirt 1


Ik wacht ondertussen op rosé-all-day-weer, zodat ik snel met korte mouwen naar buiten kan. Terrasjes doen!

(stof bij Mon Depot)

28 gedachten aan “pink for the win”

 1. Super! Ik ga eens dringend moeten overgaan tot kastopruiming zodat ik eindelijk die cameo mag aanschaffen van mezelf.
  Hoera voor Rosé all day! I'm in.

 2. Lieveke, zeg, ik bloos, net of ik dronk rosé 😉
  Het is een perfecte match je t-shirt en quote!

 3. Zo'n machien zou ik ook wel willen! Superquote op supershirt! Ongetwijfeld willen jouw leerlingen stiekem heel graag van truitje ruilen met jou!

 4. Mooi zeg! Ik ben normaal niet zo van de quotes op kledij, maar deze vind ik echt leuk!
  Ik wil ook wel weten welk patroontje je gebruikt hebt voor die shirt?

  1. Dankjewel! De rok is niet zelfgemaakt, wel zelfgekocht 🙂 Nochtans lijkt hij wel wat op de Saigon Simple uit mijn boek…

 5. Superleuk shirtje! Dat zou ik direct kopen.
  En dat lang nadenken over de juiste spreuk, dat ken ik 😉 Deze is erg geslaagd vind ik 🙂

Reacties zijn gesloten.