an-tasjes at last! (pin it – make it #18)

Soms ben ik traag. Zoals in het geval van deze an-tasjes. Ik geloof dat ik bijna de eerste was om het patroontje te downloaden, vervolgens knipte ik onmiddellijk de patroondelen, en toen stopte het. Ik vond ze vorige week tussen een stapel stoffen en maakte gebruik van een verloren uur om ze eindelijk in mekaar te steken.

an-tasjes


Eentje volgens het oorspronkelijk patroon, eentje met een kleinere flap.

an-tasjes (collage)


Die met de kleinere flap kwam er omdat mijn restje paspel niet lang genoeg was voor de oorspronkelijke versie. Tja, a girl has to work with what she has.

an-tasjes (collage1)


Ze gaan als klein extraatje naar twee van de juffen van de Zoon. Om hen te bedanken voor de extra zorg die ze het voorbije schooljaar zonder moeite aan hem gaven. We stopten er een kaartje en een paar oorbellen in en maken er een fijn kadootje van.

9 gedachten aan “an-tasjes at last! (pin it – make it #18)”

  1. Zo'n juffen moeten in de watten gelegd worden. Ik gaf ze hier een Vinktas. De eerste en volgens mij was ik daarmee ook de laatste. šŸ˜€

Reacties zijn gesloten.