she’s gold! (the sequel)

Meer dan 3 jaar geleden schreef ik een blogpost met dezelfde titel. Over een kledingstuk voor dezelfde Dochter. Ook in het goud natuurlijk.

golden sweater 4


Sinscha van Het Stoffenhuis nodigde mij en vier andere blogsters uit om in haar gloednieuwe winkel een zondag te komen naaien. Ik zei geen nee, want zo’n dagje naaien op verplaatsing met gelijkgestemden valt zelden tegen. Bovendien was ik wel benieuwd naar die nieuwe winkel en het moet gezegd: mijn verwachtingen werden ingelost, zo mooi!

golden sweater 3


Een raglan trui (de Awesome Oslo natuurlijk) voor Dochter 1 met een voorpand in ‘glamour sweater’, dat stond vast. Waarmee ik die opvallende sweaterstof ging combineren, dat was nogal onzeker. De lichtgrijze kleur die in mijn hoofd zat was niet meer voorradig en even dacht ik dan maar iets anders te naaien.

golden sweater (collage)


Maar toen haalde Esther (aka de Queen of Black, White and Pink) een rol zachtroze tricot voor me uit de rekken en we zagen de perfecte match. Of Dochter 1 even blij zou zijn met een nogal roze trui, dat was een twijfelgevalletje, maar ik nam het risico.

golden sweater 2


De twijfel was niet nodig. De sweater werd met de glimlach aangetrokken en goedgekeurd. Het glamourgehalte van het voor- en achterpand doet elk meisje blinken volgens mij. Ik zou het zelf ook dragen.

golden sweater (close)


Ook La Maison Victor viel voor bling-bling, want deze maand vind je deze prachtstof in hun magazine terug, in de vorm van de hippe Golda short.
Sinscha geeft jullie graag 10% korting op de glamour sweaterstof en op nog twee andere sweaterstoffen die op mijn verlanglijstje stonden. Vanaf vandaag tot 29 juni, dus allen daarheen!

golden sweater 1


Wat die zondag nog meer genaaid werd konden jullie hier en hier al lezen. En hou ook deze en deze blog in de gaten voor meer moois uit Het Stoffenhuis!

BewarenBewaren

17 gedachten aan “she’s gold! (the sequel)”

  1. Oh wauw!! Echt supermooi … in zo'n versie durf ik ook over straat lopen. Maar eerst maar mijn ananas-versie verder afwerken!! ­čśë

  2. Wat een leuke combinatie dat roze en goud! Ik denk niet dat ik daar ooit opgekomen zou zijn, maar het staat haar prachtig.

  3. Echt waw! Jij geeft me hoop dat ik ook nog voor Lilith ga kunnen naaien als ze tiener is ­čÖé

  4. Oh ja, dat goud, dat staat haar zo goed! Geweldig stofje en dat vind ik blijkbaar niet als enige … uitverkocht … dat komt ervan als je andersmans mooie posts niet meer kan bijhouden ­čśë

Reacties zijn gesloten.