crop top, of bijna (#londonsewsocial – 3)

Tijdens ons internationaal bloggersweekend London Sew Social werd er naast gewandeld, gebabbeld, gelachen en gegeten natuurlijk ook geshopt. Stoffen ofcourse, en nog meer stoffen. Waar we die stoffen precies kochten, konden jullie hier al lezen. En de volledige lijst van getalenteerde blogsters vind je hier.

londonsewsocial2

londonsewsocial1


Onze neuzen stonden allemaal in dezelfde richting, dat heb je natuurlijk wanneer je dezelfde passie deelt. Maar iedereen had duidelijk een andere smaak wat stofkléur betreft. Zo greep Maartje wel heel erg vaak naar blauw, Olu heeft een liefde voor grijs en zwart, en wanneer er lichtroze in het vizier kwam riepen we met zijn allen: “Look, Trine, your colour!”

almost crop top (collage1)


Ik heb echter ook een zwak voor roze, dus deze neopreen belandde al heel snel in mijn handen. Wat ik ermee zou maken, daar had ik toen nog geen idee van.

almost crop top 3


Maar vandaag, plots, als reactie tegen de regen en het grijs van buiten knipte ik er een crop top uit. Of toch bijna. Net niet kort genoeg misschien, maar net wél lang genoeg om nog decent te zijn.

almost crop top 2


Dochter 1 was ‘slachtoffer’ van dienst. Ze ging gelukkig snel akkoord, zélfs met de lengte van de bijna-crop top.

almost crop top

almost crop top 1


Ik gebruikte het patroon van de Awesome Oslo uit Urban Style, nog maar eens. Knipte de mouwen naar kort, de panden naar korter en zette er geen aparte zoomboord aan. De kniplijn werd gewoon behouden onderaan, zo’n neopreen rafelt immers niet.

almost crop top (collage)(stof bij Simply Fabrics)

13 gedachten aan “crop top, of bijna (#londonsewsocial – 3)”

Reacties zijn gesloten.