lili in b&w

Lili, de tas uit De Tas van Annelies die ik het vaakst maakte. Ik testte het patroon destijds, en ondertussen ben ik aan de vijfde versie toe.

Lili


Ik maakte deze tas in november, op vraag en als kerstkado. Nu de kerstdagen voorbij zijn en Maren liet weten dat ze hem geweldig vond, kan ik hem wel tonen.

Lili (collage)


Ik kreeg carte blanche en maakte een eigentijdse zwart-wit versie. De buitenstof blijft een favoriet uit de collectie die ik ooit mocht samenstellen voor Petite Couture. Ondertussen is ze daar uitverkocht, jammer genoeg.

Lili 2


Binnenin gebruikte ik een stevige canvas van Ikea, Maren studeert voor juf en ik vond die grappige print wel bij haar passen. De zwarte canvas voor de onderkant van de tas komt van Pauli in Leuven.

Lili (collage)


Het binnenzakje maakte ik kleiner dan voorzien in het boek. Ik was er met mijn hoofd niet bij toen ik het patroondeel knipte…

Lili (inside)


Het werd een tas die ik zelf ook zou willen, de stoffencombinatie is sober en tijdloos. Een tas die volgens mij lang zal kunnen meegaan.

31 gedachten aan “lili in b&w”

  1. Inderdaad een superpraktische tas! Ik ben er ook helemaal verzot op. Je maakte weer een heel mooie versie!

  2. Hoe mooi een tas in die prachtige stof van Petite Couture. Ik kocht destijds ook een hele lap en gebruikte slechts een klein stuk om te combineren in een trui voor mijn dochter (uit SVDHZ 2). Inspirerend deze blogpost, een bestemming voor mijn resterende lap.

  3. Mooi! Door deze blogpost krijg ik zin om ook deze tas te maken voor de avondles Italiaans 🙂
    missknitandsew.blogspot.be

Reacties zijn gesloten.