de trui voor de broer

Ik maakte nog eens een trui. Een trui voor mijn kleine broer. In één van de stoffen uit mijn collectie voor Mon Depot. (Er is nog één couponnetje van over, voor de snelle beslissers!)

awesome oslo Filip (back detail)


Het werd opnieuw de Awesome Oslo uit mijn boek Urban Style. Die raglanmouwen blijven een favoriet. Ondertussen verschenen er al meer van die sweaters, ik verzamelde ze op een Pinterest-bord voor inspiratie.

awesome oslo Filip (detail)

awesome oslo Filip (back)


Ik vind de stof geweldig mooi, eerder maakte ik er al de Berlin Beat uit Urban Style mee. En vorige week zag ik er hippe rokjes in verschijnen bij Saskia.

awesome oslo Filip (detail)


Mijn broer past in de grootste maat (M) uit het boek, dus dat was een meevaller. Ik gebruikte donkerblauwe boordstof voor de afwerking.

awesome oslo Filip (collage)


En voor wie nog graag een gesigneerd exemplaar van Urban Style wil: ik heb nog enkele exemplaren in huis!

16 gedachten aan “de trui voor de broer”

  1. weer zo prachtig, ik heb je pinterest bord al ontdekt . Hier ligt er al z'n boek te wachten onder de kerstboom samen met overlock garen.Oja dat restje zie ik wel zitten.Weet jij de openingdagen/uren van Mon Depot?

  2. Dat was misschien wel de sweater die ik in gedachten had als ik er wel met mijn gedachten bij was geweest 😉 Maar ondertussen zijn de meisjes wel heel tevreden met hun nieuwe rokjes. Niet verloren dus hé!
    En nu ben ik curieus, is dat de broer of de man op de foto? In het eerste geval dan geen kerstcadeau … Ik zou ook eens zo'n sweater voor mijn broer maken als nieuwjaarscadeau … maar het zal dan wel in een ander stofje moeten, tenzij er een nieuwe rol binnenkomt!

    1. Voila,, net als ik hier reageer, krijg ik van het thuisfront een jaloers bericht! Alleen past hij niet meer in maatje M.

Reacties zijn gesloten.