blauw!

Ik koos, helemaal vrijwillig, voor donkerblauwe stof. Een kleur waar ik nooit voor zou gaan, omdat ik vind dat het mezelf noch mijn kinderen flatteert. Maar ik had vrij spel in Den Depot van Het Machien en koos heel bewust deze vrij neutrale print en kleur voor een voorbeeldjurkje. En jurkje dat gewoon in de winkel zal hangen.

meisjesjurkje

Op 29 december geef ik een workshop en maken we in een dag dit schattige meisjesjurkje. Misschien nog net op tijd voor een feestelijke nieuwjaarsdag? Of met ruime voorsprong voor een vrolijke lente?

meisjesjurkje1

Geen zin in een gerimpeld rokdeel? Het kan ook recht, of met plooien.

meisjesjurkje

Liever zonder kraagje? Dan laten we dat gewoon achterwege.

meisjesjurkje2

Jullie zien het, een jurkje naar ieders smaak en creativiteit.

Info en inschrijvingen langs hier, graag tot dan!

(stoffen bij Den Depot)

15 gedachten aan “blauw!”

  1. Ik neem meestal witte of andere effen stof als voering. Misschien moet ik toch eens uit mijn comfort zone stappen en eens iets anders proberen. Het geeft toch wel een leuk effect. Mooie combinatie dus!

  2. Ik vind het jurkje super!! Ik zou graag willen dat ik in een glazen bol kon zien hoe dat alles er dan bij ons thuis voorstaat want anders had ik me al grif opgegeven…
    Zucht, wie weet komt er nog eens een herhaling of is er, als alles hier positief uitvalt, nog een laatste plaatsje vrij….

  3. Blauw blauw, ik hou van blauw! Navy is toch eigenlijk typisch zo'n kleur die bijna iedereen staat? Maar een heel mooi jurkje, en een heel mooi stofje.

Reacties zijn gesloten.