christmas is coming!

Misschien vinden jullie dat ik er wel heel vroeg bij ben. Maar daar is een goede reden voor: ik maakte – net als vorig jaar – een adventskalender. Aftellen naar Kerstmis, er is niks leuker. Van mijn versie van vorig jaar vind je de tutorial hier, jullie hebben nog één week tijd om eraan te beginnen!

kerstmis


Deze kalender is eenvoudiger en neemt minder plaats in beslag. Ik maakte hem voor de nichtjes, en vooral omdat ik niet kon weerstaan aan de schattige Michael Miller kerststof…

kerstmis2


Elk vakje vullen met een klein kadootje, dat is alles wat ik nog hoef te doen.

kerstmis3


En dan kan het aftellen beginnen. Christmas is coming!

kerstmis1(kerststof bij Den Depot – jute bij Ikea)

17 gedachten aan “christmas is coming!”

  1. Hoen mooi en leuk! Wij tellen ook bijna af… Maar dan wel met een playmobil pakket! Dit is uiteraard veel leuker (vind ik dan toch, mss denken mijn kinderen daar anders over)! Zeker een ideetje om te onthouden voor volgend jaar!

  2. mooi gedaan ! ik was me zelf eigenlijk niet bewust van het adventgebeuren tot ik in ' blogland ' kwam. Bij ons was dat niet gebruikelijk

  3. Ooh, zo leuk! Zo eentje zou ik ook wel op mijn kot willen 🙂 (om dan een heel jaar te laten hangen, want zoiets schoons voor maar één maand, dat is ook maar zonde hé!)

Reacties zijn gesloten.