tilly & zuly

Uit Mijn Tas maakte ik nog niet zoveel. Behalve Tilly dan, die werd hier al 12 keer geproduceerd! Mijn laatste vijf exemplaren kwamen er op vraag. Vijf verschillende versies maar wel passend bij elkaar. In kleuren die hier wel in de smaak vallen: koraalrood en muntgroen.

tilly&zuly (collage)

tilly&zuly (collage1)tilly&zuly (close-up)

Alle vijf gaan ze deur uit, gevuld zelfs, want Zuly stopte er iets moois in. Benieuwd? Hier moet je zijn.

tilly&zuly

Succes!

12 gedachten aan “tilly & zuly”

  1. schoontjes. Ik heb zelfs het boek nog niet, maar ik ben geen tassenmadam. Ik heb een sjakos die ik tot de draad verslijt en dan pas op zoek ga naar een nieuwe.

  2. Echt iedere keer als ik zo'n dingen zie verschijnen denk ik "WAAROM maak jij dat NOOIT!?". Grmbl. Jaloers dus! Misschien moeten wij eens aan ruilhandel gaan doen of zo ;-).

Reacties zijn gesloten.