stylo – issue 3 – part 1

Ergens in augustus kwam een email binnen. Of ik niet wilde bijdragen tot de volgende editie van het online tijdschrift Stylo? Ik heb daar wel even over moeten nadenken, serieus. Want dat leek mij zoiets out of my league, zoiets écht, zoiets dat-kan-ik-niet. Maar dan denkt een mens ook: Komaan, doe niet onnozel en smijt u ne keer. En zo geschiedde. Mijn gerief dus, en mijn Dochters, in Stylo 3 vanaf pagina 91. Enjoy!

48 gedachten aan “stylo – issue 3 – part 1”

 1. Knappe bijdrage! En het is duidelijk toch goed gekomen met de speciallekes aan de schouders :-), daar zat je toch onlangs mee in de knoei op Instagram?

 2. Schitterend, echt. Ik spotte je dochters meteen toen ik de blog van The Sewing Rabbit las! Vol Belgisch moois, die Stylo 3!

 3. Als die dochters nu niet superfijn zijn op het naairockgehalte van hun moeder dan weet ik het ook niet meer. Ik ben het alleszins wel!

 4. jeezes, tis hier 4u18 ondertussen en mijn autocorrector veranderde superfier in superfijn… Mes excuses om te rap op de enterknop te duwen (en van enterknop maakte hij eerst etterknop :-))

 5. WAUW! Zo leuk dat je er in staat. De stof die je voor de schouderstukken en het kraagje gebruikte is zo origineel! Heel mooi kleurenpallet ook.

 6. Wauw, super! Voel je je dan ook niet geroepen om een boek met patronen voor tieners uit te brengen? Daar is er duidelijk nood aan en volgens mij zou jij dat super doen!

 7. Een bom aan ideeën in dit magazine. Nu moet ik even bekomen van al dat moois …
  Jouw ideeën zijn zo toepasbaar voor onze dochter. Goed gedaan, echt respect meid!

 8. Gij kunt dat dus kei hard wel en daar mag je héél trots op zijn! Alles klopt! Originele stoffenkeuze, leuke patronen, mooie foto's en – last but not least – prachtige dochters!

 9. Prachtige dochters en wat staan ze mooi met die prachtige jurkjes!!
  Helemaal terecht dat ze jou vroegen!!!

Reacties zijn gesloten.