voor thibau

Tijdens het testen van de Lua slaapzak van Straight Grain, wist ik meteen dat die nog wel wat vaker zou gemaakt worden. Het is een prachtig geboortekado, dus toen er een feestje voor Thibau op de planning stond werd een lang gekoesterd stofje bovengehaald.

cloud9 fabric: up, up & away

Up, Up & Away… Alleen al de naam van deze collectie doet mij glimlachen. Bij Georgette (waar deze stof trouwens nog te verkrijgen is) kocht ik ooit al wolkjesstof van Cloud 9, maar dit lieflijke printje is zo mogelijk nog mooier…

lua sleepsack (full)

lua sleepsack

Een groene slaapzak dus, voor Thibau. En ik had nog net genoeg stof voor een extraatje: George the Puppy! Ik maak dat beest zo graag, echt waar. Moest er geen handwerk aan te pas komen, ik maakte er elke dag één.

lua sleepsack + george the puppygeorge + lua
By the way : tot morgen kan je stemmen op mijn geplooide jurk in de wedstrijd van Straight Grain. Gewoon op het hartje klikken bij jurk nummer 5, dus als je een half minuutje tijd hebt… Ik kan elke stem gebruiken!


(stof bij Bambiblauw, daar uitverkocht – nog te verkrijgen bij Georgette)

43 gedachten aan “voor thibau”

 1. Schoon !
  Ge hebt een stemmeke meer bij straight grain 🙂
  Super dat er juist op de plaats van het oog en de mond zo'n vogeltje staat bij de puppy !

 2. Prachtig! Die stof ligt hier ook gekoesterd in de kast, ik vind ze bijna te mooi om te gebruiken..

 3. Super kadosetje! Die george moet ik ook eens proberen voor de hondencollectie van de dochter 🙂

 4. Zo een stem meer of minder vandaag zal het niet maken. Veel succes!
  Als ik nog een baby had zou ik zeker zo een mooi slaapzakje willen.

 5. Ik heb ook gestemd! 🙂 En deze slaapzak…..als ik dat zie wil ik weer even klein zijn om er zelf in te kruipen, heerlijk dromen!!

 6. What a great combination! The puppy is adorable and I love the sleep sack. The piping is such a nice touch. And congrats on winning the Straight Grain contest! Your sewing is always so beautiful. <3

Reacties zijn gesloten.