flamingo’s voor johanna

Johanna doet haar communie. In flamingostijl.
En ik vond dat daar feestvlaggetjes bij hoorden. Ook in flamingostijl ofcourse.

vlaggenlijn voor johanna

Een lange zoektocht naar de betreffende stof bracht me hier. Samen met wat effen groen en blauw en een zwart biaislint werd dit 12 meter vlaggenlijn. 42 vlaggetjes, dat zijn 84 driehoekjes die moeten geknipt worden. Volledig zen was ik.

vlaggenlijn voor johanna (detail)
vlaggenlijn voor johanna (hanging)

Ik wens je een fijn feest, Johanna!

En aan iedereen die even tijd maakte om op mij te stemmen in de Improvisational Pleating Contest: hartelijk dank! Ik werd tweede en won een mooie selectie stoffen, goedgekeurd door deze cutie pie.

(flamingostof bij Loris Country Fabrics – ander stoffen bij Den Depot – biaislint bij Veritas)

20 gedachten over “flamingo’s voor johanna”

    1. Nee, een maand geleden toch niet. En ik heb nog al blogsters hier lang achter weten zoeken. Nergens (meer) te krijgen momenteel.

  1. Wow, toffe cadeau! Chapeau voor al dat werk! Deze flamingostof is echt de mooiste 🙂 (ik verwerkte een half metertje dat ik bemachtigde op facebook tot een lemondrop bloesje voor Jolien, één van haar favoriete stukken ;))

  2. Oh owwww…. Schuldgevoel komt opzetten want dit had ik ook nog in gedachten voor komend weekend… Familieweekend en het lief is jarig zaterdag… En wat stak ik in mijn valies vannacht?… Plastieken vlaggetjeslijn… Hmmm… Schaam op mij want 12m steken nu mijn ogen uit. Super Eva! Btw: snijden met rolmes gaat volgens mij uw snelheid vr zoveel vlaggetjes ook nog kunnen vooruit helpen – al is dat mss niet nodig 🙂

    1. Tja, zo'n rolmes, ik heb dat niet, want dan moet ik ook een snijmat kopen en dat is zoiets lelijk dat heel mijne atelier gaat verbrodden :-))

Reacties zijn gesloten.