kcw in het kwadraat

Morgen start hij, de Kids Clothes Week Challenge herfsteditie 2013. Een challenge in het kwadraat voor mij deze keer, wegens een overvolle week. Extra werkuren in de vorm van excursies, klassenraden en vergaderingen zullen het me niet makkelijk maken om 1 uur per dag te naaien aan kinderkleding…

kid's clothes week

Ik ben voorbereid, dat wel. Twee rokjes liggen geknipt klaar. En moest er hocus-pocus nog wat extra tijd uit de lucht vallen dan hoop ik nog een broek voor de Zoon te maken.

We’ll see.
Hebben jullie plannen?

25 gedachten aan “kcw in het kwadraat”

 1. Ik ben eindelijk begonnen aan een charlie. Het lag al geknipt klaar en vandaag aan begonnen. Maar hier ook een iets drukkere week, ook klassenraden, maar gelukkig is het dat alleen :). Veel succes met de week!
  dragonfly-mh.blogspot.com

 2. Typisch ik, zeg al super lang dat ik wil meedoen en als de dag er dan eindelijk is ben ik niet voorbereid… Maar de week begint nog maar net, dus ik heb nog even tijd om handen uit de mouwen te steken, woensdag ben ik een halve dag thuis, zal dan de uren van ma – di en woensdag combineren. Of is dat ook valsspelen 😉

  1. Nee, dat is niet vals spelen, het is niet "één uur per dag" maar "minstens één uur per dag" hè 🙂 Niet altijd gemakkelijk, vandaag zal het er bij mij bijvoorbeeld niet van komen…
   Succes!

 3. Met mijn tekenuitdaging laat ik deze aan mij passeren… ik bewonder jouw maaksels wel mee – en duim voor wat extra tijd 😉

 4. Ik wil ook wel meedoen, maar aan dat minstens één uur per dag ga ik niet komen, vrees ik. Ik doe mijn best! Dinsdag stikbitch ik wel een uurtje of 3! 🙂 En voor een speedstikbitch als jij gaat er zeker vanalles vanonder de machine rollen!

 5. Plannen heb ik zeker! Het moet zowat de drukste concertjes- en theaterweek van het jaar zijn voor ons. Maar ik gah toch proberen om een paar dingen af te werken. Ik nam gisteren ook al een kleine voorsprong (beetje knippen en vlieseline strijken), en we zien wel waar we landen… Ook al zeker op de agenda: een snelle haloween-interventie voor de zoon die zijn vleermuizenkostuum van vorig jaar niet meer wilt aandoen…
  Suces, en veel plezier! (en nu: hop achter de naaimachine!)

Reacties zijn gesloten.