hey sailor!

Toen ik de Crafterhours Skirt Week wedstrijd won, leverde dat een heleboel stoffen op. Katoen en linnen, fournituren zelfs, maar ook enkele lappen tricot. En tricot en ik, wij zijn nog steeds geen dikke vriendjes. Toch waagde ik het erop, vooral nadat zij een simpel en haalbaar zomerjurkje postte voor haar krullenbol. Bedankt voor de inspiratie, Riet!

Deze rood-witte tricot in ware sailor-stijl stak mijn ogen uit in het reuzenaanbod van Girl Charlee. Het leent zich perfect voor een strandjurk voor Dochter 1. 

Ik tekende het patroon uit de losse pols, met als basis een goed passende jurk uit de kast. Ik gebruikte een streepjestricot voor de lus op de rug en stak rood koord door de tunnels.

(tricot bij Girl Charlee Fabrics)

22 gedachten aan “hey sailor!”

  1. Oh die is mooi! Tof om te zien dat dat model het goed doet aan een kleuterlijf maar perfect nog een aantal jaar mee kan. En verder altijd al een zwak gehad voor een beetje zeemansknipoog!

  2. Maar Eva, ik val hier bijna achterover!!! Zo mooi!!!!!!! Ja, het model kan je natuurlijk kleden met een vodje, dat zal er nog prachtig uit zien…
    maar dit is wel hƩƩl mooi!!! Ik pin het subitos.
    Katrien x

Reacties zijn gesloten.