Mara: getest en goedgekeurd (kcw #1 – summer 2013)

Midden juni lanceerde Marte van Compagnie M. een oproep voor patroontesters. Ze tekende een patroon voor een meisjesblouse dat ik wel de moeite vond om uit te proberen. Bovenstukken maakte ik eigenlijk nog nooit, dus ik greep mijn kans. En inderdaad, aan het begin van de zomervakantie kreeg ik bericht dat ik één van de gekozenen was. 

De stof die ik in huis had was tot op de centimeter voldoende om er maat 10 jaar uit te krijgen. De print vind ik perfect voor een frivole zomerblouse als dit, dus het gepuzzel nam ik er graag bij.

Marte deed haar werk secuur: een prima handleiding, in het Engels weliswaar, verduidelijkt door foto’s. Ik heb me niet één keer vergist!

Ik vind de blouse perfect op een jeans, eventueel met nog een cardigan voor frissere dagen. Dochter 2 was meteen fan! Ook bij An, Katja, de Zusjes, IkkeSaartjeEsther, FieFlo en Saskia verschenen Mara bloesjes. De stofkeuze maakt er telkens weer iets hélemaal anders van. Het patroon is voorlopig nog niet beschikbaar maar hou Marte’s blog in de gaten, daar zal je het snel kunnen vinden!

(stof bij Habiba)

22 gedachten aan “Mara: getest en goedgekeurd (kcw #1 – summer 2013)”

Reacties zijn gesloten.