voor anne-sofie

Dochter 2 heeft een vriendinnetje dat dit weekend haar verjaardag viert. En dat vriendinnetje is fan. Fan van evamaria. Geen kans laat ze onbenut om complimentjes rond te strooien en me te vertellen dat ik toch zo’n mooie spullen kan naaien. Zò lief! 
Dus natuurlijk wilde ik voor haar een kadootje maken. Alleen bleek mijn inspiratie zoek. En ook Dochter 2 wist niet goed wat het moest worden. Maar gelukkig is er altijd een hulplijn in de vorm van Elisanna. We hoeven maar vijf minuten op haar blog onder het label ‘verjaardag’ te kijken en de inspiratie vliegt ons rond de oren. Hartelijk dank daarvoor, Sofie!

Dus helemaal afgekeken: de Elisanna-draagtas, een hoes rond een dagboek (op de wijze van Zo Geknipt) en het immer populaire stiftenzakje. In echte meisjesstoffen en frisse kleuren!

(stoffen bij Stoffenspektakel)

28 gedachten aan “voor anne-sofie”

 1. met zo'n geschenk zou mijn hartje ook nog een sprongetje maken! Zo mooi!!!
  Zulke geschenken zijn "onbetaalbaar"!
  nog een leuk weekend,
  Hilde
  miekemoeche.blogspot.be

 2. schattig zeg da vriendinneke van Dochter 2!
  & die tas s helemaal meisje-meisje!
  liefs, mimi xxx

 3. Kan niet mooier zijn………ik hoop dat later voor de vriendinnekes van mijn dochter te kunnen doen!!

Reacties zijn gesloten.