home sweet home 10

New York in een zak.

Is dat niet geweldig? New York blokken. Ik kwam ze al een tijdje geleden tegen op Pinterest, en vond ze meteen super. Voor De Zoon om mee te spelen, vanzelfsprekend. Maar nu ik ze eindelijk vond, staan ze op mijn kast. Stel dat hij er één kwijt doet. Of een stukje afklopt (hij kan nogal destructief zijn, De Zoon).

Dus voorlopig ga ik mijn blokjes gewoon nog even bewonderen. En later mag hij ermee spelen.

Misschien.

(Meer gluren bij de buren ? Kijk voor de volledige lijst met deelnemers bij Barbara.)

15 gedachten aan “home sweet home 10”

    1. I know … We waren er in 2010 en gaan in april weer. We vliegen vanaf Schiphol, dat scheelde bijna 100 euro per persoon tov Zaventem!! En een appartementje zoeken via Airbnb, ook goedkoper dan wanneer je met een gezin van vijf op hotel moet!

  1. Wat een gave blokken zeg! Kan me goed voorstellen dat je ze nog even voor jezelf wilt houden 😉 Dat zakje is ook super gaaf zeg! Brengt me op het idee om zelf ook eens zoiets te maken. Zucht… weer iets op mijn lijstje… 🙂

Reacties zijn gesloten.