terug van …

… efkes weggeweest.

De voorbije week spendeerden we in Londen met zijn allen. De Husband en ik waren er al vaker, en nu vonden we dat het tijd werd om de kinderen er ook eens aan bloot te stellen. Dus we huurden een appartement via Airbnb en tackelden The City of Cities.
En wat doet een mens zoal met drie kinderen vijf dagen lang in Londen, hoor ik jullie denken. Awel, the usual :

Maar we gingen ook op ontdekking naar de schoonste winkels van ’t stad, zoals Anthropologie, wat een ge-wel-di-ge shop zeg!
En naar Jamie Oliver’s Recipease, ook al zoiets plezant.
We ontdekten dé hipster-wijk van het moment, Shoreditch, met de meest trendy winkeltjes en koffiehuizen.
En toen het tijd werd voor de kinderen om een souvenir te kiezen, koos de Zoon zonder verpinken twee poppetjes : een prins Charles en een “prinses Liesbet” (koningin Elizabeth krijgen we niet in zijn hoofd geprent). En pas op : het zijn opwìndbare (of opwindende?) poppetjes, hij laat ze racen tegen mekaar!
Gelukkig viste hij even later ook nog typischer jongensspeelgoed uit de rekken …
En dat we ook op stoffenstrooptocht gingen, moet ik jullie niet vertellen zeker?
Dat is voor een andere keer!

9 gedachten aan “terug van …”

  1. Wat toevallig!
   Ik zocht ter plekke op het net en kwam deze blog tegen : http://www.tillyandthebuttons.com/2012/05/fabric-shopping-in-london.html . Zo kwam ik terecht op de markt in Walthamstow, ver weg uit het centrum. Volgens de blog is de markt op zaterdag op zijn best, ik was er woensdag en dat viel tegen. Ik vond wel een paar dingen bij Indische stoffenwinkels daar. De duurdere winkels die de blog vermeld deed ik niet, maar Liberty is wel de moeite sowieso. Ook was er wel wat vintage stof te rapen op Spitalfields rommelmarkt.
   Veel plezier alvast!!

 1. voilà daarmee weet ik het ook 🙂
  ik ga pas in februari, maar wel in een weekend!
  alhoewel mijn vriendinnen zo geen maak-madammen zijn
  in elk geval: londen is reuze tof met kinderen!
  dat aquarium,die griezeldingen aan de tower, cupcakes eten, camden!
  ja die van mijn willen direct terug mee

Reacties zijn gesloten.