home sweet home 7

Met drie kinderen in huis is een speelkamer wel handig. Niet dat ze dààr blijven om te spelen, maar het is wel een ruimte waar al het speelgoed gestockeerd kan worden. En zo blijft de rest van de woonkamer min of meer speelgoed-vrij (als het opgeruimd wordt).
Na het vinden van – weeral – vintagebehang bij Priem in Gent, werd de rest van de kamer in framboos en oranje geschilderd. Het valt op, dat is het minste wat je kan zeggen. Ik vrees ook dat de kleuren niet echt een kalmerend effect hebben op de kinderen …

Op een Vlaamse rommelmarkt vonden we een ieniemienie-koekoeksklokje dat niet werkt maar wel superschattig is. En van een Zuid-Afrikaanse markt komen de ieniemienie-kralenpoppetjes die de Dochters en de Zoon elke dag doen denken aan hun roots.(Meer gluren bij de buren ? Kijk voor de volledige lijst met deelnemers bij Barbara.)

15 gedachten aan “home sweet home 7”

  1. Een speelkamer, wat een zaligheid moet dat zijn. Ik vind hem helemaal leuk met die vrolijke kleurtjes. Kalmerend is het misschien niet, maar opwekkend is ook plezierig 🙂

  2. Schitterende kleurencombinatie waar je alleen maar blij van wordt! Wou dat wij hier nog een extra hobbykamer hadden om zo mooi in te richten.

Reacties zijn gesloten.