count your blessings 5

Deze week werd ik content van …
… mijn nieuwe kaartenrek in de keuken,

… toch nog buiten eten terwijl ik dacht dat het al herfst was,

… en mijn eerste haakwerk(je)!(Meer blessings zien? Kijk voor de volledige lijst deelnemers bij Anki van Zilverblauw.)

4 gedachten aan “count your blessings 5”

  1. Oh wat zijn ze tof he, die kaartenrekken! Zou er ook graag een hebben maar kan helaas (nog) geen plek vinden waar hij helemaal tot zijn recht zou komen… En proficiat met je eerste haakwerkje šŸ™‚ Ziet er vrolijk uit!

  2. Waw,zo'n kaartenrekje is wel tof.
    En wat gaat je eerste haakwerkje worden ???
    Het ziet er al wel veeeeeel beter uit dan mijn eerste lapje,hihi.

  3. Dat kaartenrek, zo leuk! Heb er helaas geen plaats voor, maar het fleurt je keuken op in Ć©Ć©n, twee, drie. Ook wil ik je nog proficiat wensen met je eerste haakwerk, ben benieuwd naar het eindresultaat šŸ™‚

  4. Staat wel leuk in je keuken… haakwerk lijkt me fijn om mee op verlof te nemen is klein je kan moeilijk een naaimachine mee zeulen hĆ©:)

    Vroeger naaide ik op verlof altijd kruisjessteek doeken… zelf tellen niet voorgetekend!

Reacties zijn gesloten.