stolpplooi voor mij!

Amai, ik ben content.
Hij is af.

De rok waar ik al weken aan pruts. Die rok van dat stofje dat nog van ons moeke was. Ik liet het jullie al eens zien. Hij lag al een tijd geknipt. Toen bijpassende paspel gezocht. Een blinde (!) rits. Toen getwijfeld. Nog eens getwijfeld. Maar vandaag afgewerkt!

Tadaaaa :

En het moet gezegd : het ging vlot. De uitleg in Madame haar boek was zo duidelijk dat ik het na drie keer lezen al begreep. De blinde rits is deze keer zelfs écht blind! De paspel past schoon, er zit een belegske in, enfin, wat mij betreft kan het niet beter. Ik heb de plooi niet vastgestikt, maar misschien ga ik dat nog doen als ik merk dat hij dan beter blijft zitten tijdens het dragen. Jo deed daar al eens een truc voor uit de doeken.

En ik heb zelfs de perfecte schoenen voor erbij! Jeuj!

15 gedachten aan “stolpplooi voor mij!”

 1. Het is prachtig! De schoenen…dat weet ik nog zo net niet…mist een beetje "sexiness" als ik dat zo mag zeggen. We zouden eens het geheel moeten kunnen beoordelen, allé hop, doe het eens aan en trek een foto …;-)))

  1. Ik versta helemaal wat ge bedoelt! Het zijn dan ook mijn retro-70s-schoenen hè, zo'n rok verdraagt geen sex-and-the-city-luipaard-stiletto's volgens mij. Die zijn voor bij mijn leren pencil-skirt! ;-))

 2. Een pareltje!
  En bravo voor de blinder rits 😉
  Heb volgens mij gisteren zelfde schoenen gekocht (niet blinkend versie)
  Droomschoentjes!!!

 3. Ik wil een bestelling plaatsen Eva ! Het is allemaal zo mooi wat je maakt ! XXX Elske Pelske

Reacties zijn gesloten.