hands up for helen b!

Want geef toe, dat klinkt toch als een bekende zangeres ofzo, helen b? In de categorie jessie j, sheila e,  heavy d, carly b en jay z. To name a few. Maar niet dus, want iedereen weet dat helen b een geweldige Gent-based illustratrice is die met haar vrolijk universum van tekeningen en quotes een lach op ieders gezicht tovert. En nu dus ook op stof voor About Blue Fabrics, hoera!

sleepwear - helen b for about blue fabrics

Ik gebruikte twee van haar french terry’s voor wat slaapgerief voor de jongste en de oudste van mijn kinderen. Nooit gedacht dat ik die twee nog kon laten twinnen, maar toch.

sleepwear - helen b for about blue fabrics


De Zoon kreeg een zomerse pyjama volgens hetzelfde recept als deze. Simpel, luchtig en nog perfect voor deze tijd van het jaar.

sleepwear - helen b for about blue fabrics


Voor Dochter 1 maakte ik een short, de Golda uit La Maison Victor. Ik vloekte en knoeide daar wat mee, want dat gedoe aan de zoom met biaislint is voor mij echt geen toffe manier om een zoom af te werken. Geklungel alom, misschien ook omwille van het feit dat ik een rekbare stof gebruikte. De short kan ermee door, maar in mijn ogen toch enkel geschikt om in te slapen hoor.

sleepwear - helen b for about blue fabrics


Als topje tekende ik iets over van een bestaand model uit haar kast. Oorspronkelijk bedoeld om in de hals te knopen, maar uiteindelijk stikte ik ze gewoon als twee schouderbandjes vast aan de rug.

sleepwear - helen b for about blue fabrics


Vanaf vandaag te verkrijgen in jullie favoriete stoffenwinkel, samen met nog twee andere toffe prints. Check blogland voor meer inspiratie!
(** Deze blogpost werd geschreven in samenwerking met About Blue Fabrics **)Eén gedachte over “hands up for helen b!”

Reacties zijn gesloten.