back to school in Lotte Martens – en hiphoi een webshop!

Lotte Martens, ik moet ze jullie waarschijnlijk niet meer voorstellen. Al 4 jaar maakt ze met hart en ziel de prachtigste stoffen, van ontwerp tot productie. Stoffen met een verhaal, stoffen die eerlijk zijn, vaak met een luxueuze uitstraling. Als je een Lotte Martens stof in je handen hebt, voel je een kostbaar stuk textiel, met liefde gemaakt.

Lotte Martens rokje


Ik ben fan van het eerste uur, en werd halsoverkop verliefd op één van haar eerste producten, de vuurdoorn 022, waaruit ik deze jurk maakte. Sindsdien ken ik de kwaliteit van de stoffen en ben ik meer dan ooit overtuigd van de ethiek waar het kleine bedrijf voor staat. Ik gebruikte al vele soorten stof én DIY-paketten (hier, hier, hier, hier, hier en hier).
En hoera! Vanaf vandaag 9 uur kunnen we met zijn allen ook terecht in de gloednieuwe Lotte Martens webshop!

Lotte Martens rokje

Lotte Martens rokje

Deze keer ging ik aan de slag met de jacquard stof Lopini 06 (grey). Ik gebruikte deze middelzware, glanzende dierenprint voor een snel-klaar rokje voor de eerste schooldag.

Lotte Martens rokje


Ik maakte een kleine Florence Flair (uit mijn boek Urban Style) dat al even snel in mekaar zit als een gewoon rimpelrokje maar door de plooien perfect is voor een jacquard. In de taille gebruikte ik een goudgele bedrukte Lotte Martens elastiek. Love it!


Lotte Martens rokje

De stof is luxueus maar met een simpel t-shirt en sneakers kan het ook gewoon casual gestyled worden, dat is duidelijk. Heerlijk toch, zo’n all-round kledingstuk!

Lotte Martens rokje

Vanaf vandaag dus, die nieuwe webshop, met als extra bonus gratis verzending binnen Nederland, Duitsland en België, àltijd geldig!
Allen daarheen!

Eén gedachte over “back to school in Lotte Martens – en hiphoi een webshop!”

Reacties zijn gesloten.