warme sweater voor de warmste week

Annelies had een plan. Een warm plan. Iedereen die af en toe in blogland op bezoek komt, weet ondertussen wat ik bedoel: 50 bloggers verenigden zich en maakten elk één kledingstuk voor het goede doel. Je kan er alles hier nog eens op na lezen.
Ook ik maakte een te verloten kledingstuk voor de actie Bloggers For Life. Een eenvoudige sweater uit mijn boek Urban Style by eva maria, dat vanaf deze week waarschijnlijk in de winkels ligt.

Stockholm style sweater for #BFL - urbanstylebyevamaria


Ik maakte maat 158 in een sweaterstof die ik in eerste instantie met jongens match, maar waarmee stoere meiden evengoed wegkomen.

Stockholm style sweater for #BFL - urbanstylebyevamaria


Het model heeft raglanmouwen die contrasteren met het effen voor en achterpand. Voor de zekerheid geef ik graag even de precieze afmetingen van de sweater mee:
– borstomtrek : 96 cm
– mouwlengte (vanaf hals) : 65 cm
– lengte middenrug : 61 cm

Stockholm style sweater for #BFL - urbanstylebyevamaria

Wil je jouw tiener in deze trui zien rondlopen? Waag dan je kans! Eén lotje kost je €2 en niets belet je om er meer te kopen natuurlijk! Wat moet je concreet doen?
1. Stort €2 (of een veelvoud hiervan) op het BFL-rekeningnummer : BE69 3770 2596 1378.
2. Vermeld in mededelingen : 12 – je naam – je voornaam – aantal lotjes. Vergeet vooral de 12 niet, want dat is het stuk dat gelinkt is aan dit kledingstuk.
3. Registreer jezelf via onderstaand formulier, erg belangrijk om getraceerd te worden als jij effectief het kledingstuk wint!

Stockholm style sweater for #BFL - urbanstylebyevamaria

Veel succes, ik hoop dat onze actie véél geld in’t laatje brengt voor het Berrefonds en Moeders voor Moeders. Hartelijk dank alvast aan iedereen die een lotje kocht! x


20 gedachten aan “warme sweater voor de warmste week”

  1. Joepie, wat een ontzettend mooie sweater! en hier nog net te groot maar erin groeien gaat gelukkig beter dan ze erin te moeten proppen! We kopen zeker lotjes 🙂

  2. Schoon gerief, ideaal voor alle ongeduldige zonenmoeders en bezitters van stoere dochters! En voor wie lotjes wil kopen, er ontbreekt een nulletje in het rekeningnummer, dit is het juiste! BE69 3770 2596 1378

  3. Ik ga lotjes kopen want deze prachtige trui past mijn 10-jarige zoon. En hopen dat ik geluk heb. Maar anderzijds steun ik de goede doelen graag.

  4. Zo stoer! Dat stofje heb ik nog al eens gezien 😉
    Zou ik toch meedoen voor onze Arend? Maar zo een toffe trui nog zeker 10 jaar in de kast leggen is ook zonde natuurlijk.

Reacties zijn gesloten.