teddy, teddy, teddy

In de hoop dat jullie alle Teddy’s in blogland nog niet beu gezien zijn…
Indien wel: snel, maak jullie uit de voeten!
Indien niet: na mijn versie voor de Zoon bombardeer ik  jullie nu graag met foto’s van twee prinsessen in drie Teddy’s. Ze zijn om op te eten die twee, in mijn ogen toch. Voor wie het nog niet weet: Teddy is het nieuwe (koop)patroon (sweater, jurk, playsuit) van Sofie van Wensje die nu een nieuwe webstek heeft, wisj genaamd.

Teddy sweaters

Deze twee versies waren mijn eerste. Ze waren échte testversies, in restjes SYAS-stoffen (blurs, amberlicht roze, boordstof chai oker uit een eerdere Playtime-collectie) van een paar all weather sweaters voor mijn Dochters. Twee keer hetzelfde maar toch wat anders. Twee keer plezier voor de prijs van één, overduidelijk.

Teddy sweaters (collage)

Teddy sweaters (collage1)

Ik maakte ook een regenboogversie nadat Deborah met dat idee op de proppen kwam en iédereen haar na-aapte. Ze vond dat niet erg, zei ze. Gelukkig. Want die Deborah heeft altijd de beste ideeën.

rainbow Teddy


De stof van de trui is een Nosh french terry met bijpassende boordstof, de regenboog is van SYAS-kleurtjes: marsala rood, citadel blauw en clay oker, allemaal uit de laatste Playtime collectie.

rainbow Teddy (collage)

En uiteraard staat er nòg een regenboog-versie op de planning. Voor de kleinste van de twee prinsessen, wat had je gedacht?

2 gedachten aan “teddy, teddy, teddy”

Reacties zijn gesloten.