over een kogel, een kerk en een doorgehakte knoop

Na maanden van “ik ga het doen – of nee, toch niet” is het dan zo ver : een kogel meer door een kerk, een knoop meer doorgehakt. Ik blog. Ik weet het, de halve wereld blogt. Maar de halve wereld facebookt ook, en daar doe ik dan weer niet aan mee, dus ’t is niet dat ik een kuddedier ben. En eigenlijk heb ik ook geen tijd om te bloggen. Want ik werk, en ik heb 3 kinderen en ook nog een kat, er is de strijk en de was, en ook nog de kook en de plas, en de vrienden en familie, en geregeld snuffel ik zélf ook wel graag op de blogs van anderen, en ik naai tegenwoordig weer graag en veel. Maar gelukkig is er De Husband, die tovert af en toe tijd voor mij, als dat niet cool is …
Dus hier ben ik, welkom op mijn blog!

3 gedachten aan “over een kogel, een kerk en een doorgehakte knoop”

  1. Welkom in Blogland!
    Het is heel goed om af en toe eventjes wat tijd voor jezelf te nemen.
    Bloggen is leuk, bloggen is fijn!
    Leuk dat je ook mee gaat doen met de wekelijkse Home sweet home blogjes. Ik heb je er al bij gezet in de lijst.

    Tot blogs!

  2. Amai, drie kinderen een man, een kat en een job en tijd voor te bloggen, ik beval voor de eerste keer in maart/ april en vraag me nu al af of er ooit terug tijd gaat zijn om te bloggen enz

Reacties zijn gesloten.