Bohélie strandjurkje

Na hun eerste collectie ‘Bohemian Summer’ kwam er al snel een volgende aan bij Bohélie Fabrics. Deze heet ‘Pearls of Paradise’ en eerlijk: ik kon amper kiezen…

Uit hun eerste collectie maakte ik een zomerjurkje voor Dochter 1, maar deze keer was het mijn beurt. Ik wilde een korte, luchtige jurk voor op het strand of voor die dagen die té warm zijn voor wat anders. Ik herinner me immers nog die bloedhete zomer van vorig jaar, met dagen waarop ik eigenlijk ik mijn blootje wilde rondlopen, maar helaas is dat niet echt een optie buitenshuis.

Ik viel voor de geborduurde tetra in brique, en tekende zelf iets eenvoudigs uit: een kort bovenstuk met een identiek voor- en achterpand en twee stroken van 1 meter breed om eraan vast te rimpelen.

Missie geslaagd: want de jurk voelt zacht aan en door de breedte heeft de wind vrij spel voor extra afkoeling. Luchtig, yes!

Ik ben dus klaar voor temperaturen van +35° (maar minder is ook goed).

10 gedachten aan “Bohélie strandjurkje”

  1. Omg hoe mooi is dat! Je ziet het toch niet zitten om dit patroon te commercialiseren? Kwestie van absolute beginners een beetje op weg te helpen 😎

    1. Hahaha, jij ook al 🙂 Het is echt supereenvoudig hoor, probeer eens een bovenstukje te tekenen vanaf een bestaande t-shirt: armsgaten anders tekenen, hals uitdiepen en hopla!

  2. Wauw wat mooi!!! Zie je het niet zitten om je patroontje online te zetten? 🙈

  3. Heerlijk zomers jurkje! Fijn voor warme dagen.
    Mooi stofje qua kleur en textuur. Ik ga die collectie eens even bekijken 😉

  4. Oh Eva , wat een mooi kleedje en die kleur …Prachtig!
    Je zal het nodig hebben de komende dagen !

Reacties zijn gesloten.