bohémien in Bohélie

Zagen jullie het al? Er is een nieuw stoffenmerk in het land: Bohélie Fabrics. Klinkt bohémien en de eerste mini-collectie is dat ook. Ik was meteen fan van de zomerse vibe die de stoffen uitstralen en ging aan de slag.

Ik koos een supersoepele viscose uit (bohemien summer khaki) en legde de stof voor aan Dochter 1. We zagen er een zomers jurkje in, zoals dit veelgedragen exemplaar.

En why change a winning team? Handig voor mij ook: een patroon dat klaar ligt hergebruiken, zalig! Het gaat om de Rosalie van Fibre Mood, een korte jurk die ik ondertussen al 4 keer naaide.

Vorige keer maakte ik de jurk zeker 10 cm korter maar Dochter gaf toe dat het toch iets té was, dus nu liet ik de lengte zoals het patroon voorziet.

Het enige minpuntje aan de Rosalie vinden we de diepe decolleté. Net zoals vorige keer zette ik er een horizontaal stukje stof met kant aan, want teveel inkijk is niet okee.

Meer hoef ik hier niet aan kwijt denk ik, enkel dat deze stof echt heel fijn was om mee te werken en – ik denk – nog zaliger om te dragen op warme zomerdagen. Dochter 1 zag zichzelf al lopen op een strand in Ibiza… duimen maar dat het coronavirus tegen dan flink op de achtergrond verdwenen is!

Je kan Bohélie Fabrics vinden op Instagram, Facebook en hun website natuurlijk!

4 gedachten aan “bohémien in Bohélie”

Reacties zijn gesloten.