Rosalie drie

Zonder in herhaling te willen vallen: ik maakte nog eens een Rosalie van Fibre Mood. En daarmee val ik dus wél in herhaling, want het is al mijn derde versie. Ik beloof dat het mijn laatste is, tenminste toch de laatste van de zomer. Echt, plechtig. De zomer(vakantie) is vandaag trouwens toch aan zijn laatste dag toe, dus dat komt goed uit!

Deze viscose was een soldenkoop waarvoor ik speciaal mét Dochter 2 naar Madeline de Stoffenmadam reed. De Dochter was snel te overtuigen, leopard-prints zijn weer helemaal terug van nooit weggeweest. Ik ben zelf al 10 jaar leopard-fan en ik ben keiblij dat die print nooit dateert.

Rosalie bleek hier bij de tieners vanaf de eerste minuut een schot in de roos als zomers jurkje en ik kan hen geen ongelijk geven: luchtig, speels, vrolijk. Deze keer liet ik de twee bovenste voorpanden wel wat overlappen omdat de decolleté-diepte net een beetje té diep werd bevonden.

Wat me wel opvalt bij alle Rosalies is de neiging van de jurk om tijdens het dragen naar achter te schuiven zodat de decolleté bijna tegen mijn Dochters’ keel hangt. Ik hoor mezelf meermaals per dag zeggen: ‘Trek eens aan je jurk.’ Ik weet ook niet goed waaraan dat ligt trouwens.

De dames hier malen daar niet om: het waren de jurken die deze zomer het vaakst uit de kleerkast kwamen en daar is deze moeder reuzeblij om!