jimi

Ken je dat? Je ziet stof die je héél leuk vindt maar je zou niet weten waarvoor het te gebruiken. Dus je koopt het niet. Enkele weken later kom je ze opnieuw tegen in de winkel waar je al eens werkt. Dus je aait ze. Uitvoerig. En koopt ze weer niet. Nog eens vele weken later besluit je dat de Zoon een extra pyjama nodig heeft en je herinnert je de bewuste stof. Ideaal, denk je. Maar uiteraard is de stof niet meer te vinden in de betreffende webshop. Ken je dat?
Happens to me every time.

jimi pj


Maar! Gelukkig vond Madeline nog ergens een allerlaatste metertje en stikte ik eergisteren nog maar eens een Movie Night PJ in elkaar. In combinatie met de perfecte matchende boordstof (écht, Madeline heeft bijna àltijd de perfecte boordstof!) en een grijsgroene tricot van bij de Stoffenkamer is Jimi Hendrix nu slaapgerief.

jimi pj 1

jimi pj (collage)

jimi pj 2

In mijn hoofd zingt hij nu “Rainy Day, Dream Away“.

7 gedachten aan “jimi”

Reacties zijn gesloten.