kerstnaaisels

Zoals elk jaar (check 2017, 2015 en 2014) ben ik ook nu druk in de weer met de toffe kerststoffen van Modes4u. Ik vind het elke keer weer geweldig plezant om in het ongelooflijke aanbod daar een aantal kerststoffen uit te kiezen die bij elkaar passen én tegelijk toch wat stijlvol zijn. Ik hou namelijk niet echt meer van de drukke, kinderlijke prints (wél toen ik nog kleine kinderen had) maar meer van de sobere en zachte kleuren.

Tilly voor Kerst

Enfin, na heel wat over en weer scrollen vond ik in de Modes4u-webshop mijn gedacht in tinten wit, oker en grijs en ging ik opnieuw aan de slag met Tilly uit Mijn Tas. Ik naai elk jaar wat spullen bij elkaar voor het kerstmarktje op school en de Tilly’s zijn een klassieker aan het worden. Ideaal om een kadobon in te verpakken of een nieuwjaarscent in te stoppen. Ze verkopen dan ook supersnel.

Tilly voor Kerst (collage)

De opbrengst van ons kerstmarktje gaat naar Kommaraf, een vzw die zich inzet voor de minderbedeelden onder ons. Ik vind dat een fantastisch goed doel: als je weet dat 1 of 5 kinderen in armoede leeft – dus ja, ook bij mij op school – dan vind ik het een kleine moeite om mijn steentje bij te dragen in de vorm van wat aangenaam gespendeerd vrije tijd.

Tilly voor Kerst 1

Moesten jullie ook zin hebben in wat snelle kerstnaaisels om iemand een plezier te doen: bij Modes4u heb je echt een reuzenaanbod op dat vlak. Ik kocht er ook al eens stoffen in Paassfeer 😉 en bij een bestelling vanaf €60 is de verzending gratis (en anders is die trouwens ook niet overdreven hoog). Dus waarom niet al wat gerief inslaan voor volgend jaar?

Tilly voor Kerst (collage 1)

Naast deze Tilly’s naaide en knutselde ik ook nog wat ander snel gerief dat jullie in de komende dagen en weken zeker op mijn Instagram-account zullen zien voorbij komen, misschien goed voor wat extra inspiratie mocht je daarnaar op zoek zijn. Hou mijn IG dus in de gaten!

Eén gedachte over “kerstnaaisels”

Reacties zijn gesloten.