driedubbele belgische pyjama

Ik maakte al kei-veel pyjama’s, maar nog nooit eentje die maar liefst drie keer op en top Belgisch is: een primeur!

3 x Belgisch slaapgerief

Het bovenstuk werd genaaid uit de nieuwe tricot van Chat Chocolat. De kleur is warm en van dezelfde tint als de SYAS-boordstof: ideaal! Chat Chocolat lanceert een wintercollectie met als thema ‘Solid as a Rock’ waarvan ik deze effen variant gebruikte. Vanaf 13 november verkrijgbaar bij je favoriete stoffenwinkel! Of je wint hem misschien wel in een give-away die ondertussen loopt op Instagram, meer details vind je daar.

3 x Belgisch slaapgerief
3 x Belgisch slaapgerief

Ik greep opnieuw naar een t-shirt patroon dat als basis de Mandy Boat Tee heeft, maar ondertussen al flink is aangepast door mezelf. Een bloglezeres vertelde me dat het originele one size patroon sinds kort hertekend werd in maar liefst 4 maten. Dat is goed nieuws, dus ik test dat voor een volgende keer zeker eens uit.

3 x Belgisch slaapgerief


Ik gebruikte de nieuwe french terry van Lotte Martens, in de variant ‘squares coral pink’, voor de broek. De Lazy London uit mijn eigen Urban Style bleek daarvoor een prima patroon. Ik liet de zakken wel achterwege maar veranderde verder niets aan maat S. 
Voor de boorden onderaan nam ik boordstof uit de laatste Playtime-collectie van See You At Six in de kleur marsala.

3 x Belgisch slaapgerief


Bij deze: een combinatie van drie Belgische stoffenmerken in één pyjama. Onverwacht dus, dat drie ontwerpers los van elkaar toch een beetje hetzelfde denken: Belgisch waarschijnlijk. Veel hartjes!

10 gedachten aan “driedubbele belgische pyjama”

    1. Welk patroon bedoel je? De broek (uit Urban Style) gaat van maat 146 tot 176 en van XS tot M. De t-shirt bestaat in 4 maten (zie blogtekst voor info).

Reacties zijn gesloten.