millie for the win, again

Ik maakte nog eens een Millie jurk voor mijn kleinste nichtje. Dat deed ik al eerder, hier en hier, en ik maakte ook al een Millie sweater. Die Millie jurk is samen met de Sien jurk een easy kleine-meisjes-patroon dat ik snel uit de kast haal wanneer ik zin heb om kleine-meisjes-spul te naaien.
Zoals nu dus.

millie dress

Deze jersey van Stoff & Stil heeft de ideale herfstprint me dunkt. Parapluutjes en regen, need I say more?

millie dress 1


Meer uitleg heeft dit maaksel niet nodig. Tenzij nog eens een oproep : haast je naar Nicky bij Mix It Make It en koop dit patroon, je krijgt er geen spijt van!

millie dress 2

(stof bij Stoff&Stil)

2 gedachten aan “millie for the win, again”

  1. Heel leuk! Blijkbaar is het de moeite om eens bij stoff en stil rond te neuzen, dat ik een nieuwe ontdekking šŸ™‚

Reacties zijn gesloten.