hoogzomerpyjama

Het was weer eens tijd voor slaapgerief!

Alhoewel, ik geloof niet dat de Zoon tijdens de hele maand juli één keer een pyjama droeg hier thuis. Zo’n zomer als deze, daar teken ik elk jaar voor. 
In elk geval, ik naaide er toch eentje, want die hitte kan net zo snel weer weg zijn, toch?

golden dots pj


About Blue Fabrics lanceert haar 2de Paper Pigeon collectie, en net zoals vorige keer zijn het ook nu weer pareltjes! Ik ging voor de golden spots, en oh ja, ook de Zoon is wel te vinden voor iets dat neigt naar goud. De stipjes blinken niet, dus dat ‘goud’ is niet echt uitgesproken.

golden dots pj


Ik maakte een marcelleke volgens het ondergoedpatroon van Van Katoen, nog steeds gratis te downloaden bij Oon. Ik vergrootte het patroon ook een maat en gebruikte een restje boordstof van een vroegere SYAS-collectie.

golden dots pj

golden dots pj

Ook voor de short kwam die SYAS french terry goed van pas. Hiervoor gebruik ik elke keer het patroon van de losse broek uit SVDHZ 1, ideaal als pyjama, zowel kort als lang.

golden dots pj

golden dots pj

De Paper Pigeon collectie én de al even leuke Panther collectie (check Vink en Petrol&Mint) van About Blue Fabrics is verkrijgbaar in je favoriete stoffenwinkel.

8 gedachten aan “hoogzomerpyjama”

  1. dat is gewoon te mooi om in te slapen, eerder om nog wat in de tuin te hangen na een zalige bbq op zo'n zwoele zomeravond
    die kleur staat hem ook prachtig, super hoe je telkens opnieuw stofjes weet te kiezen die zo goed bij hem passen

  2. Oh wow, wat staat hij mooi met dat setje!! Die tanktop zou ik hem ook gewoon laten dragen hoor! En dankzij dit blogbericht is mijn vraag of de vlekjes blinken meteen beantwoord! 😀

Reacties zijn gesloten.