bits of Norway

Vorige week trokken de Husband en ikzelf er naar goede gewoonte met z’n tweeën op uit terwijl de drie kiddo’s op scoutskamp waren. We wilden eigenlijk naar Griekenland, maar toen een Noorse IG-vriend deze foto postte, veranderde ons mijn plan. Het werd Noorwegen. We reisden van Bergen naar het eiland Tj øme en eindigden in Oslo.
Ik toon jullie graag een paar foto’s, maar voor alle tips en een uitgebreider reisverslag moet je bij Roeckiesworld zijn.

noorwegen7-001
noorwegen3-001
noorwegen1-001
noorwegen5-001
noorwegen4-001
noorwegen2-001

noorwegen6-001
noorwegen-001

In het tabblad ‘out and about’ hierboven vind je nog meer reisideetjes en -verslagen, ook van onze winterse Noorwegenreis van drie jaar geleden.

5 gedachten aan “bits of Norway”

  1. Ik volgde jullie reis via IG, wat een mooie streek daar. En met jullie tweetjes alleen, genieten dus.
    Dank je wel voor de fijne mee kijk reis. Ik hop over naar de andere blog om bij te lezen,
    Groetjes Sofie

  2. Prachtig! Wij eindigden onze (Zweden)-reis vorig jaar ook in Oslo. Daar had ik zó naar uitgekeken. Jammer genoeg viel de regen die dag met bakken uit de lucht en ging ik naar huis met als enige aandenken aan de stad een I ❤️ Oslo-paraplu… oh ironie.

  3. Lekker kijken naar naai-creaties… doorklikken naar andere posts… en dan uitkomen bij een artikel over Noorwegen. Wij zijn er net ook geweest; prachtig land!!! 🙂

Reacties zijn gesloten.