je suis comme je suis

De powder brown kleur uit de laatste collectie van See You At Six is één van de mooiere kleuren uit hun effen stoffencollectie tot nu toe, vind ik. Het is zo’n kleur die moeilijk te omschrijven valt, en die zowel voor jongens als meisjes werkt. Gewoon perfect in mijn ogen.

SYAS sweater

SYAS sweater

SYAS sweater

Ik aarzelde dan ook niet om de Zoon in een sweater uit die french terry te steken. Met een opdruk die bij hem past. In het Frans voor een keertje.

SYAS sweater

Bij de voorstelling van de laatste collectie toonden Naomi en Deborah een tof ideetje op de schouders van hun truien. Een ideetje dat ik schaamteloos overnam, maar ik geloof niet dat ze me dat zullen kwalijk nemen.

SYAS sweater

SYAS sweater

Verder is het een doodgewone trui, niks speciaals.
Maar die kleur, jongens, die kleur!

SYAS sweater

(stoffen van SYAS bij Madeline de Stoffenmadam)

13 gedachten aan “je suis comme je suis”

  1. Ook ik vind het een prachtige kleur.
    Ik naaide er een sweater van voor mijn dochter.
    De sweater voor je zoon is erg mooi geworden. Staat hem leuk!
    Leuk detail op de schouder.
    Groet, Ilse

  2. Ja die kleur is geweldig. Ik twinde er voor Lilith en mij een trui mee, maar wel in de dripsversie. Jouw zoon staat alleszins geweldig goed met die kleur!

Reacties zijn gesloten.