tropical vibes – give-away number 2

Om te beginnen: de winnaar van de ijsjesstof van About Blue Fabrics!
Ik telde 135 geldig deelnames en lootte daaruit nummer 61. Dat bleek Olapola te zijn, proficiat! Je mag me mailen op goris.eva@telenet.be en dan spreken we verder af.

En dan, een volgende give-away, jawel!
Bij Malieke & Co zag ik een paar prachtige canvasstoffen liggen, waarvan eentje me ideaal leek voor wat makkelijke ritszakjes die altijd in mijn handbagage nodig zijn wanneer ik op reis ga. Ze dienen voor vanalles: paspoorten, schermpjes en bijhorende opladers en kabels, schrijfgerief en notaboekjes… noem maar op.

tropische tasjes

tropische tasjes

Ik stak er een stevige goudkleurige rits in, en bevestigde ook nog een lusje met D-ring om het in mijn handtas (waarin een musketonhaak zit) vast te klikken.

tropische tasjes


tropische tasjes

Ik maakte er maar liefst vier in deze mooie tropische stof, want ik geef er graag een paar weg aan jullie!

tropische tasjes

tropische tasjes


De give-away loopt tot 29 april op mijn FB-pagina, dus als je graag je kans waagt, snel daar naartoe!
Succes!

tropische tasjes

** Deze blogpost werd geschreven in samenwerking met Malieke & Co **

10 gedachten aan “tropical vibes – give-away number 2”

  1. Keischoon! Doet me denken aan de ritstasjes die nu bij Veritas verkrijgbaar zijn maar deze zijn zo veel mooier! En nu ga ik naar je Facebook… ­čśë

  2. Oh, hoe schoon zeg! Mijn schooletui is stuk, rits kapot. Elke dag ben ik aan het foeteren in de klas. In de vakantie ga ik een nieuwe maken. Maar als ik er eentje win, moet ik dat dus niet doen. Graag een lotje voor mij dus.

  3. Ale zeg… en dan hebbikbge facebook ´┐Ż´┐Ż… schoon gerief eva. En gij klikt dat dan ook effectief aan die musketonhaak… pfft… mijn handtas is ├ę├ęn oorlogsdrama… zo voorzienend dat gij zijt he! Zotjes.

  4. Dag Eva, is hier ergens een werkbeschrijving van te vinden? Ik heb hier een heel mooi stofje liggen en wil al heel lang aan zoÔÇÖn simpel tasje beginnen, maar vind nergens een goede tutorial, wat ik vind is allemaal te gevorderd voor mijn kennis. Dit zit er denk ik wel haalbaar uit.

    1. Hey Vanessa, er bestaat een goeie video tutorial, in het Engels wel, via deze link: https://www.youtube.com/watch?v=i1AsfZRYlRM. Hier zitten wel geen extra stukjes stof naast het begin en einde van de rits, waardoor het met dikkere stof misschien wat minder mooi afgewerkt wordt. Als je zoals bij mij wel mooie uiteindes aan begin en einde van de rist wil dan is deze tutorial wel bruikbaar: http://handmade-mieke.blogspot.com/2013/11/handleiding-ritstasje-volgens-handmade.html

Reacties zijn gesloten.