summer vibes

De zomerkriebels blijven hier nog even hangen. Ik zag het in de ogen van Dochter 1: die ijsjes van About Blue Fabrics kon ze ook wel smaken, figuurlijk dan (en letterlijk ook ofcourse).

about blue fabrics4

Dus schoot hun moeder nog eens in actie en maakte er een shirt met korte mouwen van.

about blue fabrics5

Ik gebruikte opnieuw mijn gratis patroon van de All Weather Sweater maar zette er geen mouwen in. Ik lokte de rand van die mouwen gewoon trouwens, en liet ze verder zo.

about blue fabrics3


Aan de hals en taille werkte ik met boordstof uit de SYAS-collectie, ik weet niet meer precies de welke, maar ik merkte al bij verschillende naaisters verschillende kleuren op die allemaal even goed bij deze ijsjes passen. Wat een geluk!

about blue fabrics3


Een volledig Belgisch maaksel dus: Belgische stof, Belgische boordstof en een Belgisch patroon. En gemaakt door een Belgische moeder, jawel.

about blue fabrics


Deden jullie al mee met mijn give-away van vorige maandag trouwens? Je kan 70 cm van deze ijsjes french terry winnen: check it, je hebt nog 2 dagen de tijd!

about blue fabrics1

** Deze blogpost werd geschreven in samenwerking met About Blue Fabrics **

7 gedachten aan “summer vibes”

  1. This is Belgium, a signature of excellence ­čÖé
    Ik reageer nooit eigenlijk, kom kijken, ben verbluft dat er mensen zijn die dit allemaal kunnen (!!!) lees schetejaloers de blogpost, droom er van om het ook ooit zelf te kunnen, realiseer mij dat die hoop ijdel is, en ga dan weer verder. Ik heb hier nog nooit iets gezien waarvan ik dacht "Mjah, dat is maar zozo", alles wat je post is schitterend, een niveautje hoger.

    Maar nu zag ik de zinnetjes staan over ├ęcht Belgisch, ik moest denken aan mijn Nederlandse collega's en hun eeuwige commentaar op alles wat Belgi├ź is, en ik moest reageren: je hebt namelijk gelijk, dit is ├ęcht Belgisch. En we zijn niet fier genoeg op wat we kunnen en doen ­čÖé

  2. De all weather sweater doet zijn naam eer aan en stiekem vind ik deze versie het leukst. Gaaf stofje trouwens en leuke blog! Groeten vanuit Holland ?

Reacties zijn gesloten.