lieflijk luipaard

Bij Georgette kocht ik een tijd geleden een fantastische leopard knit in de veronderstelling dat één van mijn twee Dochters het met plezier zouden willen opeisen. Niet dus. Ze vonden het maar niks, die luipaardprint én dan nog in flashy roze. Nee, dat was een brug te ver.

pink leopard Millie sweater

Sinds ik zelf 2,5 jaar geleden met mijn capsule closet startte en er een strikt aantal kleren op na houd, met bovendien een strikt aantal kleuren, was het ook niet direct een stof die in mijn garderobe paste, hoe mooi ik ze ook vind.

pink leopard Millie sweater

Enter de nichtjes. De kleine Gisèle kon wel een truitje gebruiken en gelukkig had de mama niet veel overtuiging nodig. Oef.
Ik nam het patroon van de Millie Dress van Nicky, dat ik eerder ook al gebruikte voor deze groene jurk en hackte het tot een sweater.

pink leopard Millie sweater

Super eenvoudig: het bovenstuk gewoon verlengen (ik las er eerst Nicky’s blogpost over de Millie Top op na) en boordstof gebruiken.

pink leopard Millie sweater

Ik zette enkel ruffles op het voorpand (die ik niet afwerkte want de stof rafelt niet) en maakte nog een bijpassend haarstrikje volgens de toffe tutorial van Smospotten en Snoesjes.

pink leopard Millie sweater

pink leopard Millie sweater

Too cute, als je het mij vraagt.

7 gedachten aan “lieflijk luipaard”

  1. die dochters van u weten toch niet goed wat schoon is:-), nog zo'n leuke stof en ik had ze toch wel in uw kast verwacht, maar dat nichtje gaat zo blij zijn.

Reacties zijn gesloten.