theo en de zee

Het was al sinds Zoë haar kinderen deed twinnen dat ik deze stof ook wel wilde: perfect voor de Zoon die nog altijd into beestjes allerlei is. Voor een Theo dus. En ik weet wat ik zei. Dat ik na het vorige naaisel dringend toe was aan een snel project. En nee, een Theo is dat niet echt.

underwater Theo

underwater Theo

Alhoewel: als je alle foliekes schrapt (geen driehoekjes, geen paspel) en er korte mouwen in plaats van lange aanzet, dan valt dat héél goed mee. Bovendien is dit niet mijn eerste Theo waardoor een zekere vorm van routine toch ook wel wat tijdswinst oplevert.

underwater Theo

Een zomerse Theo dus, waarbij ik voor het eerst naar de tienerversie greep. En ondertussen leerde dat ik volgende keer toch maar beter nog een maatje groter ga.

underwater Theo

10 gedachten aan “theo en de zee”

  1. Oh mooi! Dit stofje voor een Theo! Ik begin een Theo ook meer en meer te beschouwen als een 'easy' projectje, gewoon omdat het stilletjes aan in de vingers zit. Volgens mij gaat deze wel even mee hoor, ik heb ook altijd het gevoel dat het hemdje niet al te lang zal meegaan, maar dat blijkt uiteindelijk altijd mee te vallen (maar dat kan natuurlijk ook aan het groeitempo van mijn zoon liggen hé)!

Reacties zijn gesloten.