golden oldie

Sinds ‘byevamaria’ bijna 6 jaar geleden online ging, is er geen enkele blogpost zo vaak gelezen, herlezen en gebruikt dan die van 28 augustus 2012. Ik was nog maar drie weken aan het bloggen toen ik een hoes voor onze iPad op maat maakte en toonde, en besloot er een week later ook een handleiding over te maken. Ondertussen werd die handleiding bijna 19000 keer gelezen en 576 keer gepind op Pinterest (ja, ik checkte dat net even). De iPad is versleten, maar doet nog steeds dienst, en de iHoes… Nu ja, ze werd een klein beetje vuil. Herkennen jullie ze nog?

iHoes 2

Ik knipte ze van de kartonnen  versteviging af en maakte snel een propere nieuwe hoes. Een restje stof dat hier al veel te lang lag en wat goudkleurige elastiek die ik ooit recupereerde van iets (maar van wat?), en meer was er niet nodig om in een wip de oude iPad van een nieuw jasje te voorzien.

iHoes 1

iHoes

Ik weet dat tablets niet allemaal dezelfde maten hebben, zelfs de iPads van nu zijn bijlange niet meer zo dik als deze oude. Dus maakte ik de handleiding 2 jaar later opnieuw, maar dan met richtlijnen om ze aan te passen op maat van jouw tablet. Je vindt ze hier.

iHoes (collage)

3 gedachten aan “golden oldie”

Reacties zijn gesloten.