black is the new… black

Met zwart doe je nooit iets fout. Tenzij je niet staat met zwart natuurlijk, dan is het altijd fout. Duh.

De Kristy rok uit La Maison Victor maakte ik al vaak. Een pencil skirt in zijn simpelste vorm. Ik liet hem deze keer wel iets breder uitlopen onderaan, zodat ik zeker voldoende bewegingsruimte heb. Ik draag dit soort rokken namelijk vaker met sneakers dan met hoge hakken en dan mag het gerust wat minder strak.

kristy skirt lmv (collage)


Ik maakte deze rok daarnet op een uurtje tijd. En dat kwam omdat ik op Instagram een bericht van Georgette zag verschijnen over haar collectie ribtricot (oftewel boordstoffen) die zich met een breedte van maar liefst 150 cm perfect lenen tot het maken van kledij. Precies om die reden kocht ik enkele maanden geleden (toen Georgette Magasin haar deuren opende) een lap zwarte ribtricot bij haar. Onaangeroerd tot een paar uur geleden.

kristy skirt lmv


Soms heeft een mens al eens een duwtje in de rug nodig, ik kreeg mijn duw vanmiddag. Te meer omdat ik op deze manier jullie ook nog eens kan vertellen dat die ribtricot momenteel met 50% korting te shoppen valt bij Georgette! Go get it, girls!


kristy skirt lmv (collage1)

10 gedachten aan “black is the new… black”

Reacties zijn gesloten.