de 10 van 2017

Het wordt een traditie, mijn 10 favoriete foto’s van het afgelopen jaar hier oplijsten. Het begon in 2014 en ook in 2015 en 2016 maakte ik er werk van (klik op de jaartallen om ze terug te zien).
Dat eindejaar maakt altijd een beetje melancholie in mij wakker. En het besef dat elk jaar sneller lijkt voorbij te vliegen, hoe komt dat toch?

Anyway, hier mijn 10 van 2017, in chronologische volgorde:

1 maart.  Op citytrip in Sevilla in een poging wat zonvitamienen op te slaan, wat mislukte want het was er maar frisjes toen. Desalniettemin zijn zulke tripjes mijn lange leven en tel ik soms af van de ene naar de andere bestemming. Wanderlust, ik heb daar wel wat last van.

10van2017

19 mei.  Het 10de jubileum van onze Collegequiz, ‘mijn mannen’ en ik met mijn handgemaakte jubileumstrikjes. Een intensief werkje, zo’n quiz maken en organiseren, maar we vormen een sterk team met zijn zessen. Altijd blij dat het achter de rug is, dat ook šŸ˜‰

10van2017

10 juni.  Het afscheidsfeest van onze algemene directeur, na – in mijn beleving – 100 jaar dienst. Een directeur uit de duizend, wat die avond nog maar eens duidelijk bleek. Op de foto mijn benen, omringd door die van mijn lieve collega’s. Een foto die ik zelf had willen maken, zo goed.

10van2017

17 juli.  In het beursgebouw van Brussel ging ik kijken naar de fototentoonstelling The World of Steve McCurry. Onder de indruk was ik, van de prachtfoto’s en van de manier waarop ze geĆ«xposeerd werden in dat majestueuze gebouw.

10van2017

22 juli.  Met stip de plezantste dag van 2017: de Husband en ik op een zeilboot in de EgeĆÆsche Zee. Zoveel blauw, zoveel zaligheid.

10van2017

23 juli.  Na een kinderloze week bezoeken we het scoutskamp, ergens in Dardennen, en nemen we de jongste mee naar huis. Altijd prachtig en geruststellend om te zien hoeveel lol ze daar hebben.

10van2017

4 augustus.  Elk van mijn jaaroverzichten heeft er eentje, een Dranouterfoto. Het is een traditie die ik graag in ere hou: kamperen, wandelen, festivallen… Drie dagen van gewoontes en vriendschap vieren.

10van2017

15 augustus. De Zoon pelt garnalen in Whitstable. Geconcentreerd. En eet ze dan met zoveel smaak op dat je spijt krijgt dat je ze zelf niet koos als avondeten.

10van2017

27 augustus.  De Husband en ik op onze jaarlijkse Londentrip. Topstad.

10van2017

10 september.  Indian summer op het terras van mijn oudste vriendin (in vriendin-zijn-jaren, niet in leeftijd!) in Kopenhagen. Elke keer een blij weerzien. Jammer dat we dat niet veel vaker kunnen doen.

10van2017

3 november.  Topdagen in Valencia met Annelies, met niets anders aan ons hoofd dan wanneer en waar gaan we eten? Croquettas de jamĆ²n por favor!

10van2017

En als extraatje om af te ronden: geen foto maar een filmpje van mijn Dochters, in Taormina in april. Zoals ze zijn: always dancing.

Gelukkig nieuwjaar iedereen!
xx

8 gedachten aan “de 10 van 2017”

  1. Wat een zalige fotoreeks! Heerlijk hoeveel bestemmingen jij ziet op een jaar. Ik hoop voor jou op meer van dat!

  2. moh ik zag deze nu pas! En weet ge watte? ik heb nog altijd geen croquettas de jamon gekregen eh! En mijn vieruurtjes zijn ook wat poverder šŸ˜€

Reacties zijn gesloten.