lotte martens – easy diy

Onze Secret Santa traditie op school zorgt elk jaar voor een spannende tijd van pakjes uitkiezen en eventueel zelf maken voor iemand waarvan je niet goed weet wie het is. De lievelingskleuren en -bezigheden van mijn bestemmeling deden me grijpen naar een stukje roze wol dat overbleef na het naaien van mijn jas, en ik maakte er een eenvoudig ritstasje uit.

Lotte Martens DIY

Bij Veritas kocht ik een zilveren rits om te matchen met de print van de mooie bedrukte applicaties van Lotte Martens die ik kreeg. Het DIY borduurpakket Zinnia is een A3-vel van een kwaliteitsvolle oud-roze tricot vol zilveren printjes, van papegaaien over vlinders en bloemen. Er zit borduurgaren bij, en een hoop tips over hoe het pakket te verwerken.

Lotte Martens DIY

Ideaal, want je hoeft er zelfs niet voor te kunnen naaien: koop jezelf een effen sweater of t-shirt en pimp hem met een originele applicatie!

Lotte Martens DIY

Ik borduurde twee vlinders op het ritstasje en maakte het zo helemaal uniek. Samen met nog andere leuke goodies werd het een fijn (of dat hoop ik toch) kerstkadootje voor een collega. Maar je zou evengoed het pakket op zich kunnen kado doen en iemands creativiteit een duwtje geven, toch?

Lotte Martens DIY


Laurence maakte er hippe broches mee en Joke pimpte een zachte sweater. 
Zelf heb ik ook nog plannen met de papegaaien van mijn pakket. Wordt vervolgd dus!
– een overzicht van alle DIY-pakketten van Lotte Martens vind je hier
– de verkooppunten van Lotte Martens vind je hier

** Dit blogbericht werd geschreven in samenwerking met Lotte Martens **